Főoldal Megrendelés Információk Gasztronómia Művészet For foreigners Továbbá...


Váncsa István könyveiből kérésre dedikált példány!


Partnereink





Hírlevél

:

:

       Megrendelem
       Lemondom





Dowding, Charles: Biokertészkedés a gyakorlatban

Itt egy képnek kéne lennie, de nincs.

Cser Kiadó
140 oldal
puha kötés
3995 Ft

Tartalom: Általános tudnivalók Ásás, Gyomok, A biokertészkedés művészet, nem tudomány, Egészség, Szomszédok, Kerti munkák és szerszámok, Élvezzük a veteményeskert látványát!, Növénytársítások, Az évszakok váltakozása, Mit termesszünk a kertben? A vetés és ültetés ideje Minek van szezonja?, Magvetés és palántanevelés, Kiültetés szabadföldbe, Fátyolfólia, Kártevők, Növények A-tól Z-ig Áfonya, Alma, Articsóka, Bazsalikom, Bimbós kel, Bokorbab, Borsó, Brokkoli, Burgonya, Cékla, Cikória, Cukkini, Csemegekukorica, Cseresznye, Csicsóka, Dió, Disznóbab, Édeskömény, Ehető virágok, Endívia, Fejes káposzta, Fejes saláta, Fodros kel, Fokhagyma, Főzőhagymák, Füge, Galambbegysaláta, Görögdinnye, Josta, Kajszi, Kakukkfű, Kapor, Karalábé, Karfiol, Karósbab, Kelkáposzta, Kínai kel, Koriander, Körte, Köszméte (egres), Leveles kel, Lila hagyma, Lóbab, Málna, Mandula, Mángold, Meggy, Menta, Metélőhagyma, Mogyoró, Őszibarack és nektarin, Padlizsán, Pak choi (bordás kel), Paprika, Paradicsom, Pasztinák, Petrezselyem, Póréhagyma, Radicchio, Rebarbara, Retek, Ribiszke, Római kömény, Rozmaring, Rukola (borsmustár), Saláta bakszakáll és feketegyökér, Salotta (sonkahagyma), Sárgadinnye, Sárgarépa, Sóska, Spárga, Spenót, Sütőtök, Szamóca, Szeder, Szedermálna, Szelídgesztenye, Szilva és ringló, Szőlő, Tárkony, Tépősaláta, Tökfélék, Turbolya, Uborka, Vöröshagyma, Zeller, Zöldbab (futóbab), Zsálya


http://shop-scripts.ru