Főoldal Megrendelés Információk Gasztronómia Művészet For foreigners Továbbá...


Váncsa István könyveiből kérésre dedikált példány!


Partnereink

Hírlevél

:

:

       Megrendelem
       Lemondom

Gyöngy ékszerek

Itt egy képnek kéne lennie, de nincs.

Vince Kiadó
112 oldal
kötött
23 x 25 cm
2995 Ft

Nemcsak önmagunkat, de otthonunkat is szeretjük felékesíteni, amihez keresve sem találnánk szebb alapanyagot a gyöngynél. Ha még soha nem próbálta a gyöngyfűzést, ez a könyv minden olyan fortélyt bemutat, amivel bátran nekiláthat a munkának. Meglátja, hamarosan gyönyörű alkotások kerülnek ki a keze alól!
A 23 tárgy elkészítését jól érthető leírások és lépésről lépésre magyarázó fotók segítik.
Fülbevalók, karkötők, nyakláncok, gyertyatartók, övcsatok, ajándékkísérők, karácsonyi dekoráció, még egy csillár is szerepel a kínálatban. Csupa inspiráló ötlet ékszerek, ajándékok készítéséhez és otthondíszítéshez - kezdőknek és haladóknak egyaránt.
A gyöngy évezredeken keresztül folyamatosan a kereskedelem része volt. A gyöngyöket vallási ceremóniákhoz is használták, legjobb példa erre a rózsafüzér. (A gyöngy szó angolul "bead", ami az óangol nyelvben használt "bede" szóból származik és imát jelent.) A gyöngyöknek szimbolikus és babonás jelentést is tulajdonítottak és tulajdonítanak ma is sok helyen: megvéd a gonosztól, termékenységet hoz, vagy éppen megerősíti a barátságot, szerelmet. gyöngyA gyöngyöket ma főleg díszítésre használjuk. Készülhetnek drágakövekből, féldrágakövekből, kagylóból, üvegből, kerámiából, magvakból, fából, csontból, kőből, műanyagból vagy egyéb anyagokból. Bármiből is legyenek, a gyöngyök a legváltozatosabban felhasználható díszítőelemek. Fűzhetők zsinórra, drótra, ragaszthatók vagy varrhatók, így készülhet belőlük ékszer, használati tárgy vagy ruhadísz.
A könyv felvonultat 23 eredeti, modern tárgyat, nagyjából nehézségi sorrendben. A szükséges alapanyagok, eszközök, szerszámok minden gyöngyös boltban vagy hobbiüzletben megvásárolhatók. Habár a kellékek nem drágák, áruk a minőség függvényében eltérő lehet. A legszebb eredményt természetesen a jó minőségű alapanyagok adják.
Főleg a kezdőknek okoz fejfájást, ha egy hobbiboltban szembekerülnek a végtelen számú gyönggyel és a rengeteg kiegészítővel. Nehéz a döntés, ezért először érdemes egy-két tárgyra koncentrálva, szigorúan csak azokat a kellékeket megvásárolni, amelyek a tárgyhoz szükségesek. Ha már megbarátkoztunk a technikával és az alkatrészekkel, már saját alkotásokkal is kísérletezhetünk, és kombinálhatjuk egymással a megismert fogásokat.


http://shop-scripts.ru