Főoldal Megrendelés Információk Gasztronómia Művészet For foreigners Továbbá...


Váncsa István könyveiből kérésre dedikált példány!


Partnereink

Hírlevél

:

:

       Megrendelem
       Lemondom

Louki Werle-Jill Cox: Hozzávalók

Itt egy képnek kéne lennie, de nincs.

Vince Kiadó
256 oldal
keménytáblás
12 x 15 cm
4995 Ft

A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára, de nem nélkülözhetik a szakácsok és más szakemberek sem. A több mint 2000 színes fotót és a hozzájuk tartozó leírást olvasgatva mindenki könnyedén eligazodhat az élelmiszerek világában, de a könyv lapozgatása önmagában is felér egy gasztronómiai utazással.
Loukie Werle szakácskönyvek szerzője, valamint különböző magazinok gasztronómiai rovatvezetője. Jill Cox főzésről, borokról, élelmiszerekről ír többek között a Hello!, a Tv Times és a Home and Life magazinokba. Nagy-Britanniában tévés és rádiós műsorai is közismertek.
Amikor a könyv már az előkészítési szakaszban volt, a szerzők és a lektorok számára világossá vált, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket. Mert hányféle hozzávaló is létezik egyáltalán? Hogyan írjunk le néhányat a sok ezer közül? Hiszen csak burgonyából több mint ezer fajta létezik! Melyik nevet válasszuk a világon legelterjedtebbek közül?
Ennek a nemzetközi kiadásnak az alapjául Loukie Werle Australasian ingredients (Ausztrálázsiai hozzávalók) című könyve szolgált. Ezt Jill Cox európai alapanyagokkal egészítette ki, és bár maga is jól főz, és több szakácskönyvet írt már, valósággal letaglózta az alapanyagok bősége és változatossága...
A leírások rövidek, mégis eligazítanak az alapanyagok világában. Leírás és fénykép együttesen adja meg ehhez a kulcsot: láthatjuk, miben különbözik például a zöldborsó, a héjas, zsenge borsó és a cukorborsó...
Minden nehézség ellenére úgy érezzük, jól átlátható, logikusan szerkesztett, könnyen érthető és igazán informatív alapművet sikerült létrehoznunk, amely mindenki örömére szolgál majd, aki szeret főzni, enni és megismerkedni távoli országok konyhájával.


http://shop-scripts.ru