Főoldal Megrendelés Információk Gasztronómia Művészet For foreigners Továbbá...


Váncsa István könyveiből kérésre dedikált példány!


Partnereink

Hírlevél

:

:

       Megrendelem
       Lemondom

Ha választékunk bővüléséről, kedvezményeinkről, a dedikálásokról és a hasonlókról folyamatosan értesülni akar, iratkozzon föl a hírlevelünkre (baloldalt, kicsit lejjebb)!


Elérhetőség:

Telefon: +36 (30) 445-1710
E-mail: lakoma@lakomakonyvek.hu
Levelezési cím: 1400 Budapest, Pf. 23.
Személyes ügyfélszolgálat: minden hónap utolsó péntekjén 12 – 13 óráig a Ladó Caféban, Budapest, Dohány utca 50 (térképért kattintson ide!)


Cégadatok:

Cégnév: Lakomakönyvek Kft
Székhely: 1196 Budapest, Nagysándor József u. 193/B
Adószám: 22992736-2-43
Cégjegyzékszám:01-09-948017


Adatvédelem, adatbiztonság

A Lakomakönyvek Kft a www.lakomakonyvek.hu weboldal üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. A megrendelők személyes adatait nem értékesíti és nem adja ki harmadik személynek, azokat kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használja. A vásárló azonosításához és a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat – név, e-mail cím, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám – a vásárló adja meg a weblapon feltüntetett elérhetőségeken, telefonon, e-mailben vagy levélben. Ezzel a vásárló egyben hozzájárul ahhoz, hogy adatait Lakomakönyvek Kft a megrendelés teljesítése érdekében – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit betartva – kezelje.

A Lakomakönyvek Kft az ABI-6512/2010/N ügyszámon bejelentkezett az adatvédelmi nyilvántartásba, amelynek alapján csomagküldő tevékenységet folytathat.


Az elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.

Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük.

A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.

A termékek vételárát csak sértetlen állapotban visszajuttatott termék esetén, a számla, vagy annak másolata ellenében, 30 napon belűl térítjük vissza.

Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, a Lakomakönyvek Kft követelheti kárának megtérítését.

Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például dedikált példány), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta.

A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Lakomakönyvek Kft elengedett a házhoz szállításkor.


Törvénytár

- A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény


http://shop-scripts.ru