Főoldal Megrendelés Információk Gasztronómia Művészet For foreigners Továbbá...


Váncsa István könyveiből kérésre dedikált példány!


Partnereink





Hírlevél

:

:

       Megrendelem
       Lemondom





Ingram, Christine: Zöldségek enciklopédiája

Jujj, hol a kép?

Vince Kiadó
256 oldal
karton
5980 Ft

A Zöldségek enciklopédiája a zöldségek fajtáit és vállfajait bemutató kézikönyv és egyben ízletes receptek csodálatos gyűjteménye. Ma már a zöldségek mesés skálájából és az egyes fajták különféle vállfajai közül választhatunk. A zöldségek eredményes felhasználásához ez a könyv minden segítséget megad. Az egyes fejezetek bemutatják a hagymaféléket, a gyökérzöldségeket, a hajtásokat és szárzöldségeket, a leveles és rügyes, a hüvelyes és szemes zöldségeket, a tökféléket, a gyümölcs és a saláta zöldségeket, és a gombákat. A könyv első részében mindegyik zöldségféle azonnal megismerhető fényképekről, a kísérő szöveg pedig azt részletezi, hogyan készítsük elő, használjuk fel és készítsük el az egyes fajtákat. Az ezután következő receptek egyrészt a klasszikus zöldséges receptek modern változatai, mint például a Klasszikus francia hagymaleves, vagy a Burgonya dophin módra, másrészt új ízek kombinációját nyújtják, mint pl. a Mozzarellával és póréhagymával töltött articsóka vagy a Zelleres és roquefortos tekercs. Egyes receptek köretekről szólnak, mint például a Párolt édeskömény paradicsommal, mások laktató főfogásokkal szolgálnak, mint pl. a Biryani pasztinákból és padlizsánból kesudióval, vagy a Sütőtökös rizottó. Akár leveshez, akár salátához vagy főfogáshoz keresünk receptet, ínycsiklandozó kínálatra találhatunk, amely segítségével új alkotórészéket és az ismerős ízek szokatlan kombinációit próbálhatjuk ki.


http://shop-scripts.ru