Főoldal Megrendelés Információk Gasztronómia Művészet For foreigners Továbbá...


Váncsa István könyveiből kérésre dedikált példány!






Hírlevél

:

:

       Megrendelem
       Lemondom


Olajbogyó dióval és gránátalmával

Gaziantepten zeytin, ceviz ve nar salatası

Egy-egy térfogatrész aprított dióbél, szeletelt zöldhagyma és gránátalmamag, három térfogatrész húsos, zöld olajbogyó, ízlés szerint gránátalmaszirup (pekmez), olívaolaj, elmorzsolt erős paprika

Nagy szemű, jóízű olajbogyót válasszunk ehhez az ételhez, és semmi esetre se magozottat. Daraboljuk fel és keverjük össze a többi hozzávalóval. Fogyasztás előtt legalább negyedórányit hagyjuk állni. Gaziantepből, vagyis Délkelet-Törökországból származó recept.


http://shop-scripts.ru