Főoldal Megrendelés Információk Gasztronómia Művészet For foreigners Továbbá...


Váncsa István könyveiből kérésre dedikált példány!






Hírlevél

:

:

       Megrendelem
       Lemondom


Szefárd narancstorta

Két nagy bio narancs, hat tojás, negyed kiló hámozott, őrölt mandula, negyed kiló cukor, egy kiskanál sütőpor, a forma kikenéséhez egy kevés vaj és liszt

A narancsokat megmossuk, majd egészben és hámozatlanul puhára főzzük. Kuktában fél óra, hagyományos edényben kettő. Ha kész, robotgépben pürésítjük. Egy nagy tálban fölverjük a tojásokat, belekeverjük a többi hozzávalót, majd kivajazott, kilisztezett tortakarikába öntve száznyolcvan fokos sütőben körülbelül egy óráig sütjük. Ha még ekkor is nagyon nedvesnek látjuk, adjunk neki még egy kis időt. A formában hagyjuk teljesen kihűlni. Nagyon nedvdús eredményt kapunk, tulajdonképp félig torta, félig puding.


http://shop-scripts.ru